Η απόκτηση ενός ικανού επιθετικού, που θα σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος στο σκοράρισμα την ερχόμενη σεζόν κι όχι μόνο, αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ. Παρότι δεν υπάρχει βιασύνη και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή, οι εξελίξεις δεν θα καθυστερήσουν πολύ.

Ο Τζακ Τάουπ παραμένει ψηλά στη λίστα και ο ίδιος φαίνεται να περιμένει την ΑΕΚ βάζοντας στην αναμονή τις υπόλοιπες ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Πρόταση στον Ολλανδό φορ, ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη. Στην «Ένωση» εξετάζουν κι άλλες λύσεις από το εξωτερικό έχοντας ξεχωρίσει έναν επιθετικό από τη Segunda B, την τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Μιχάλη Λιαπάκη. Ο 29χρονος άσος αγωνίζεται ως ανασταλτικός χαφ και εξετάζεται σαν μία ακόμη λύση για το κέντρο, αν και βασικές επιλογές αποτελούν οι Ρόβας, Κορδέρο και Γεωργέας.

Φήμες από πλευράς Πανιωνίου ανέφεραν χθες πως η ΑΕΚ έκανε κρούση για τον Δημήτρη Κολοβό, ωστόσο πρόκειται για μία μεταγραφή που πολύ δύσκολα μπορεί να πραγματοποιηθεί, καθώς ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο και έχει ανεβάσει τις μετοχές του μέσω της συμμετοχής του στο Μουντιάλ Νέων.

Κι άλλος για το γήπεδο
Η χρηματοδότηση της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του βρίσκονται κοντά σε συμφωνίες για χορηγικά προγράμματα, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να προστεθεί ένας ακόμη ισχυρός επιχειρηματίας στο τιμ του «τίγρη» και των Χατζηιωάννου, Παππά, Σαραντίτη και Δαλακούρα.

Πηγή: sport-fm.gr